Summertime Madness Book Tag

A minap Attilától kaptam egy könyves kihívást, és mivel annyira jópofa volt a videója, naná, hogy megcsinálom :) Szóljon aláfestő zenének Tóth Gabi és Csordás Ákos előadásában – stílszerűen – a Summertime Sadness. Vágjunk is bele!

soha-nem-eleg1. Mutass egy nyárias borítójú könyvet!

Annyira egyszerűnek tűnik ez a kérdés, és aztán mégis az lett a vége, hogy ezen agyaltam a legtöbbet. Mármint, milyen az igazán nyárias külső? Végül a Soha nem elég c. regény borítója lett a befutó. Imádom a színeit, a tengerpartot, meg az egész struktúráját. Ja, és a könyvet is nagyon szerettem.

2. Válassz egy kitalált helyet, ami tökéletes célállomása lenne a nyári vakációdnak!

Elmennék Genoviába, de természetesen magammal ráncigálnám Miát és Lillyt is. Michael otthon maradhat, ő amúgy is foglalt. Ja, és persze Grandmére is jöhet, úgyis mindig jókat röhögök a beszólásain.

3. Éppen a nyári vakációdra mész és a repülőgépen ülsz. Egy olyan könyvet akarsz olvasni, ami egész úton kitart. Melyik regényt választanád?

Attól függ milyen messzire utazom. Ha csak Londonba megyek, az kábé két óra, így valami rövid kötetet választanék, mondjuk a Geek Girlt.

4. Nyári szomorúság gyötör – melyik vidám könyvvel csalnál mosolyt az arcodra?

Leiner Laura valamelyik művével. Olyan vidámak a könyvei, és annyira jó Laura humora, hogy biztosan megnevettetne, mert mindig azt teszi :)

5. Éppen a tengerparton ülsz, teljesen egyedül. Melyik kitalált karakter lenne a tengerparti bébid?

Hm. Tegyük fel, hogy a Lola és a szomszéd srácból Max éppen arrafelé ad koncertet, és persze elmennék meghallgatni (és olvadozni). Aztán kiülnék a tengerpartra, és ha Max felbukkanna, akkor ja, örülnék. De hát ki nem?

(Amúgy, igaza van Deszynek, a bébi annyira hülye egy szó).

6. A fagyizás mellé kell egy fagyos, menő haver is! Melyik kitalált karakter lenne a legjobb barátod?

Egyértelműen Bart az Oh, Boy-ból. Ketten együtt felforgatnánk a várost. Na jó, azt nem tennénk, de hogy jól szórakoznánk, az tuti :)

Oké, most jut eszembe, van ám egy másik jelöltem is. Méghozzá Auden, az Álom két keréken női hősnője. Akik ismerik Sarah Dessen könyvét biztos meglepődnek, miért is pont őt választanám. Nagyon csodálom Audenben azt, ahogyan képes volt kinyílni, megváltozni és megtalálni önmagát. Tök jó lenne erről, meg egy csomó más mindenről elbeszélgetni órákon át egy-egy forrócsoki mellett.

7. Oszd meg a nyári őrületet! Taggelj be pár embert!

Vannak ám kihívottjaim is. Zakály Viktória, Deszy és Niki (alias Liliane_Evans), kíváncsian várom a Ti listátokat :)

592 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.