Lehullt a lepel: Ismerd meg a Túl szép borítómodelljét!

tul-szep-konyvAz első pillanatban ahogy megláttam Kozma Dorina tervén a víz alatt ücsörgő srácot máris felkiáltottam magamban: igen, ő Olivér! Korban, külsőre, testfelépítésben, valahogy így képzeltem el Olivért. (Na jó, meg úgy, mint Matt Lantert :)). Egyedül a srác szemszíne hibádzik, de…. ezzel együtt tudok élni.

Nagyon kíváncsi voltam rá, hogy vajon ki is lehet a modell. Szívesen láttam volna több képét is, hogy lássam, tényleg annyira hasonlít-e Olivérre. Szerencsére a Kiruu Zakkant Kuckója bloggere ismét a segítségemre volt, és meglelte a modellt – ezt pedig nagyon szépen köszönöm.

danilo-00

A Túl szép borítómodellje egy Danilo D’Agostino nevű olasz modell srác, aki Torinóban lakik, és akárcsak Olivér, pont huszonkét éves! A srác a modellkedés mellett kommunikációt tanul. Ó, és ami érdekes, hogy jelentkezett az Italy’s Got Talentbe is, de kihullott a selejtezőn. A felvételt sajnos nem találtam meg, de gyanítom beatboxolt, ezen a videón nagyon jól tolja.

Természetesen nem a Túl szép az első könyvborító, amin szerepel, de az alábbi a kedvencem, szerintem tök jól mutat rajta – és naná, hogy erotikus töltetű, mint a srác legtöbb fotója.

danilo-01

Ami számomra a legviccesebb, hogy viselkedés szempontjából száz százalékig úgy viselkedik, mint a Fogadj el! Áron nevű szereplője, tehát egy cseppet magamutogató, bohókásan őrült és mindezzel együtt totál megkapó. (Igen, végignéztem az összes videóját, mert miért ne :)).

Külsőre viszont tényleg Olivér – leszámítva a szemszínét, de ezzel együtt tudok élni. Alább még több képet összegyűjtöttem Danilóról, akit megtalálsz Instagramon is. Érdemes bekövetni.

danilo-12

2301 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Comments
  1. 3 év ago
    • 3 év ago

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.