Amikor csak két percig teljesülhet életed legnagyobb álma

Tegnap reggel ahogy felléptem a Facebookra az első dolog ami fogadott, a Miss Universe szépségkirálynő választás megdöbbentő végeredménye. Történt ugyanis, hogy a műsorvezető rossz győztest nevezett meg, így Miss Kolumbia, azaz Ariadna Gutiérrez alig két percig tudhatta magát a világ legjobb nőjének, hogy aztán ilyen rövid idő után elvegyék tőle a koronát.

Egy pillanat Ariadna életének két legszebb percéből

Egy pillanat Ariadna életének két legszebb percéből

A hír láttán csak lestem, a videót látva megdöbbentem, majd írtam róla egy cikket, és azt hittem ezzel letudom az egészet. De a Facebook másként gondolta, egész nap ezzel üldözött, sorra dobta fel az új posztokat a témával kapcsolatban, és végül többször el is gondolkodtam a dolgon: vajon mit érezhet most Ariadna? Mennyire lehet rossz ez neki?

Az életemben talán az álmaim a legfontosabbak. Ez hajt előre, a céljaim adnak plusz erőt, hogy ha kell, akkor a legnagyobb fáradtság ellenére is menjek tovább, és soha ne adjam fel. Az én álmom teljesülése az volt, amikor a Fogadj el! megjelenhetett papírkiadásban, és most, hogy már a Túl szép is megjelent. El nem tudom képzelni milyen borzasztó érzés lenne, ha az öröm két percig tartana csupán. Ha a pozitív hírt tartalmazó e-mail után két perccel jönne egy másik: “LOL, félrenéztem, bocsi, nem jelensz meg“. Hogy viselném, ha ilyen rövid ideig élhetném át az extázist?

miss-colombia-miss-philippines

A pillanat, miután elvették Ariadnától a koronát

Ezen gondolkodtam ma egész nap. Hogy én miként viselném el, ha a saját szakmámban, a saját álmaimat ilyen otromba módon sértették volna meg. Ha a csúcsról seperc alatt a mélybe taszítottak volna. Végül ara jutottam,  hogy egy ideig nyalogatnám a sebeim, aztán felállnék és mennék tovább, de akkor is örök tüskeként maradna meg bennem az a két perc. És gyanítom ezzel Miss Kolumbia is így lesz.

Ariadna Gutiérrez most iszonyúan érezheti magát, mert csak két percig élhette át a boldogságot. És ezért mindenképpen sajnálom őt, és eközben küldöm is neki az energiát. Hogy ne adja fel soha, mert lehet ő még a világ legjobb nője. Sokak szemébe már most az, ha nem adja fel, egy koronát is kaphat a fejére, hogy legitimizálják az eredményt. Bízom benne, hogy sikerül elérni a céljait. Mert az rohadtul nem igazságos, hogy valakit két röpke perc után megfosszanak mindattól, amiért éveken át keményen harcolt. Hajrá Ariadna!

754 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.