2015-ben az álmok valóra váltak!

A 2014-es évet úgy jellemeztem tavaly, mint a szakmai karrierem csúcsát. A fene hitte volna, hogy idén képes leszek növelni a tétet, és a lehető legtöbb álmomat valóra tudom váltani. Imádtam ezt az évet, minden egyes nehézségével együtt. Annyi boldog pillanatot élhettem át idén, amiről csak álmodni mertem, de magam sem hittem, hogy valóra is válthatnak. Így 2016-ra sem kívánok mást, csak hogy minden maradjon így. No de elmesélem, hogy mi történt velem idén.

Petrával a Glamour gálán

Petrával a Glamour gálán

Már az év is jól indult, hiszen január közepére kiderült, hogy pozitív lektori véleményt kapott a Túl szép, így 2015-ben megjelenhet. Március elején megkaptam álmaim állását, amit azóta is nagy szenvedéllyel végzek. Még abban a hónapban meghívást kaptam a Glamour gálára. Március 19-én el is mentünk Petrával, a legjobb barátommal, és hű, valami isteni volt. Még úgy is, hogy elég sokat bénáztam. Álmomban sem hittem volna, hogy én valaha Glamour gálán fogok sétálgatni azon celebek között, akiket egy ország ismer. Isteni élmény volt!

A Glamour másnapján hulla fáradtan, de annál lelkesebben készültem az I. író-olvasó találkozómra, amin az acsai könyvtár meghívására vettem részt. Hihetetlen jó volt a program, rettentően intenzív, három órás beszélgetés a fiatalokkal olvasásról, írásról és úgy igazából mindenről, ami egy könyvmolyt érdekelhet.

A dedikálásra várakozók lelkes csoportjának egy része :)

A dedikálásra várakozók lelkes csoportjának egy része :)

Áprilisban életemben először eljutottam a Könyvfesztiválra, ráadásul nem csak mint olvasó, hanem írói minősítésben is jelen lehettem. Döbbenetesen jó élmény volt a körforgatag, élőben találkozni a “csak netről” ismert emberkékkel. Volt akit sajnos meg sem ismertem, de Csokikecskét naná, hogy már messziről kiszúrtam. Amit viszont még mindig alig hiszek el, hogy amikor eljött a dedikálás időpontja ott volt az a hosszú sor, megannyi lelkes olvasó, akik csak arra vártak, hogy a ronda írásommal odavéssem a nevem és váltsunk pár szót. Fantasztikusan jó volt, sosem fogom megszokni.

Május elején újabb szuper élmény ért. Megnyílt ugyanis a Könyvmolyképző első boltja a Westendben, ahová Petrával elballagtunk. Szuper volt ismét a találkozás, több olyan ismerős is tiszteletét tette, akivel akkor találkoztam először. Jót beszélgettünk, nevetgéltünk, isteni volt a társaság. A későbbi gyereknapi program is hihetetlen élmény volt ám. A KMK bolt amúgy még mindig csodás, érdemes elnézni.

Deszyvel a KMK boltmegnyitón :)

Deszyvel a KMK boltmegnyitón :)

Júniusban jött a Könyvhét, és ezzel együtt a WTF “nem hiszem el” pillanatok sora is folytatódott. Meghívást kaptam ugyanis két író-olvasó találkozóra is. Az egyikre Kiskunfélegyházán került sor, és ott kábé öötven tini elé ültettek ki, és hála Szabinának, kérdések is adódtak, amikre választ adhattam. Ott történt meg az is, hogy ötven tini előtt coming outoltam. Ezek után másutt már totál nem lesz gond vele másutt.

Nyíregyházára is ellátogattam ám, Róbert Katalin társaságában közös programon vettünk részt, egy órán keresztül beszélgettek velünk. Mi direkt hamar érkeztünk, kicsit szétnéztünk a városban, együtt töltöttük a napot, majd az írós program után Temptyvel, Hédivel és Bessenyei Gáborral beszélgettünk estig. Feledhetetlen nap volt.

Itt éppen Annának dedikáltam a Könyvhéten, közös fotó is készült

Itt éppen Annának dedikáltam a Könyvhéten, közös fotó is készült

A Könyvhét Budapesten is várt, ismét jó sokat dedikáltam, raádásul a KMK standon dolgozók kicsit kétségbe is estek, ugyanis már csak egy darab Fogadj el! volt a placcon, így azt gyorsan kirakták elém, hogy tudja mindenki, én vagyok én :) És szerencsére tudtátok is, köszönöm azt a hosszú sort, egy élmény volt, de tényleg!

A nyár további része kicsit már nyugisabban telt. A munka és a MEdia Addict mellett folyamatosan dolgoztam a legújabb regényem, a Sorstalan utakon kéziratán, az alkotás pedig átnyúlt őszre is. Kae Westa segítségével időben kész is lettem vele. Innen is köszönöm Kae-nek, hogy annyira hitt a regényben. Őszintén bízom benne, hogy jövőre már ti is megismerhetitek Mary történetét.

A Top3 borítóterv a Túl széphez

A Top3 borítóterv a Túl széphez

Az ősz ismét izgalmasra sikeredett, ugyanis befejeződött a Túl szép szerkesztése, sikerült gatyába rázni a srácokat :) Elindult a borítótervező pályázat, elkezdtem promózni a könyvet és csak pislogtam a “ne kínozz már, bár már tegnap megjelent volna a könyv” típusú kommentek láttán. Hihetetlen jó érzés volt a tudat, hogy ennyire várjátok a Túl szépet. Most pedig, hogy megjelent, döbbenten látom a sok pozitív véleményt, elolvadok a kedves levelek és molyos értékelések láttán, és még mindig alig hiszem el, hogy mindez velem történik. De ez a pozitív boldogság ám!

Ősz végére a munka egyre sűrűbb lett, december elején Mariah Carrey All I Want For Chritstmas is You dalát hallgatva mást sem kívántam magamnak, csak pihenést. Előtte viszont december 13-án megvolt a második könyvbemutatóm, ami ismét adott egy hatalmas pozitív löketet, imádtam az egész napot, erről nemrég ömlengtem is.

Felkai Ádámmal és Róbert Katalinnal a könyvbemutatón

Felkai Ádámmal és Róbert Katalinnal a könyvbemutatón

És hogy beszéljek kicsit a magánéleti részről is, azt hiszem büszke vagyok magamra. Korábban sosem hittem volna, hogy képes leszek az én fizimiskámmal kiállni emberek elé, vagy akár csak kitenni magamról egy képet a netre. Azt hiszem kicsit bátrabb lettem, és ami fontosabb, hogy kezdem elfogadni önmagam. Mindez nélkületek nem sikerült volna! Meghoztam ám egy hatalmas döntést is, erről majd jövőre mesélek.

No és mik a tervek 2016-ra? Sajnos tisztában vagyok vele, hogy a Media Addict el lett hanyagolva egy cseppet, azon leszek, hogy nagyobb figyelmet fordítsak rá, és meglegyen legalább naponta a két poszt. Ami az írást illeti, 2016-ban szeretném megírni a Túl szép folytatását, ami az első rész két mellékszereplőjéről, Vikiről és Botondról szól. Emellett egy kisregény is kikívánkozik belőlem, és pár novella is.

boldog-uj-evet

Most, hogy órákon belül vége 2015-nek csak boldogságot és elégedettséget érzek. Köszönöm, hogy itt vagytok! Hihetetlen boldogság ez nekem, hogy olvassátok a cikkeimet, a könyveimet, leveleket írtok nekem, és hála nektek teljesülhettek az álmaim – még azok is, amikről álmodni is alig mertem.

Kívánok minden egyes olvasómnak sikerekben gazdag boldog új évet.
Váljon valóra minden álmotok!

1017 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.