Már kétszáz csillagozáson is túl van a Fogadj el!

Ó te jó ég! – kábé így fel is kiáltottam, amint megláttam, hogy a molyon megszületett a kétszázadik csillagozás is a Fogadj el!-ről, és mindezt úgy, hogy 1 éve és 3 hónapja jelent meg a regény.

gif-party

És hogy ez mit jelent pontosan? 200 olyan olvasó is volt, aki molyon véleményt írt, és/vagy csillagozta 1-től 5-ig terjedő skálán a könyvemet. Szerintem ez fantasztikus dolog, amire nagyon büszke vagyok.

A kétszáz csillagozóból 49-en jelölték kedvencnek a könyvet, tehát minden negyedik olvasó! Az értékelők 37%-a 5 csillagot, 14.5 százalék 4.5 csillagot, 21.5% pedig 4 csillagot adott a könyvre. A Fogadj el! jelenleg 83%-os kedveltségi rátán áll.

gif-happy-dance

De nem csak ezért dobott fel nagyon. Már eleve az is nagy dolog, ha valaki leveszi a könyvem a polcról. Több tízezer magyar nyelvű könyv közül választhat, mégis, az enyémhez nyúl. Ez már önmagában diadal. Az pedig már csak a hab a tortán, ha valaki olvasás után még értékel is, hiszen minden egyes visszajelzés rengeteg számít nekem, elősegítik a szakmai fejlődésem, vagy éppen erőt adnak egy nagyon nehéz nap után.

Szóval, hálásan köszönöm mindenkinek, aki értékelte és/vagy olvasta a Fogadj el!-t (és persze a Túl szépet is). Csendes megfigyelőként jelen vagyok, hihetetlen érzés látni az aktivitást. Ó, és most nézem, lassan a Túl szépnél is lehet ünnepelni, hiszen 86 csillagozást mér a rendszer, közel a száz!

gif-leonardo

A jövőre nézve íme, a molyos adatok a Fogadj el! kapcsán 2016. március 10-én. Kíváncsi vagyok, miként fest majd egy év múlva, de egy tuti, már így is bőven túlhaladtam azt, amiről csak álmodni mertem. Köszönöm mindenkinek, Leonardo DiCaprio mindenkire emeli a poharát!

fogadj-el-1 fogadj-el-2

554 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.