Találkozzunk a 2016-os Könyvfesztiválon!

Tavaly voltam életemben először a Könyvfesztiválon, ami feledhetetlen élménynek bizonyult. A sok könyvszerető ember, mindenütt könyvek, maga a feeling, egyszerűen mesés! Alig várom már, hogy idén is átélhessem. Ráadásul, szerzőként is dedikálni fogok, amit szintén nagyon várok.

konyvfeszt

Ugyan egy picit későbbi időpontot kaptam, tudom, a vidékieknek neccesebb, szóval ha láttok a Millenárison sétálgatni, nyugodtan szólítsatok le, szívesen dedikálom a Túl szépet és a Fogadj el!-t is.

Amikor tuti megtaláltok: 2016. április 23-án, szombaton 17:00 és 18:00 között a Könyvmolyképző Kiadó D1 standján leszek jelen. Ha valamelyik regény nem lenne meg, a helyszínen lesz belőle pár -20% kedvezménnyel megvásárolható példány. A dedikálás mellé könyvjelzőket is adok ám, szóval érdemes eljönni.

Legalább ennyire várom a Könyvfesztivált :)

Legalább ennyire várom a Könyvfesztivált :)

Sőt! Készülök egy meglepetés novellával is. A voksaitok alapján Áron és Dávid első csók-béli jelenetét írom újra, de ezúttal Áron nézőpontjából. Azokra is gondolok ám, akik nem tudnak eljönni, így a novella online is elérhető lesz, 2016. április 25-én, hétfőn 19.00-kor töltöm fel az oldalamra.

Szóval, gyertek, szeretettel várlak titeket a Könyvfesztiválon. Éljük át együtt az élményt!

523 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.