Utánnyomást kapott a Fogadj el!

Hűha! Még mindig keresem a szavakat. Alig másfél évvel az eredeti megjelenés után máris elkapkodtátok a boltok polcairól a debütáló regényem, az utóbbi hetekben pedig a Fogadj el! már hiánycikk volt, nem egy üzenetet kaptam, ami arról szólt, hogy már nem tudtátok hol megvenni. Most viszont már erre is lehetőség!

fogadj-el

A nyomda ezen a héten végzett a Fogadj el! utánnyomásával, vélhetően jövőhéten már a boltok polcain is találkozhattok a regénnyel, és már a Könyvmolyképző Kiadó webshopjából is rendelhető.

Akik régóta követnek, tudják, hogy a Fogadj el! eredetileg e-book megjelenést kapott volna, így nem is gondoltam, hogy ennyien olvassátok majd a könyvet. Még mindig nehéz kifejeznem, hogy micsoda öröm számomra az, amikor jelzitek, elolvastátok, megvettétek és szerettétek a könyvet, de persze a kritikának is örülök. Leírhatatlanul boldog vagyok most, köszönöm mindenkinek, aki lehetővé tette!

Szóval, ha netán még nincs ott a Fogadj el! a polcodon, pótold az elsők között ;) Rendeld meg ide kattintva -16% kedvezménnyel.

963 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.