Spin-off kötet készül a Fogadj el! című regényemhez

Az utóbbi hetekben a Facebook oldalamon jeleztem, hogy dolgozom egy új regényen, de titokzatoskodtam, hogy pontosan miről is van szó, mert nem akartam semmit sem mondani, amíg nem érzem biztosnak, hogy be is fejezem a könyvet. Úgy érzem, most már itt az ideje, hogy meséljek róla, pláne mert (reményeim szerint) örülni fogtok, ha lerántom a leplet.

Bizony, a cím igaz, megírtam a Fogadj el! spin-off kötetét, ami jelenleg a Mikrofonpróba címet viseli. No de miről is van szó? Elmesélem!

gif-happy

A Fogadj el! megjelenése után rengeteg kérés érkezett tőletek, hogy írjak folytatást. Mindig is egykötetesre terveztem a sztorit, azután, ami a végén történt, nem is tudtam miként lehetne folytatást írni. Így nem is akartam – mármint, közvetlen folytatást. Éppen ezért döntöttem a spin-off mellett.

A Mikrofonpróba egy sorozat első kötete, amiben 5 főszereplő életét ismerhetjük meg, akik mindannyian egy kollégiumban laknak, és lesz még egy dolog, ami az 5 főhőst összefűzi a szoros barátságon kívül, de erről majd máskor beszélek.

És akkor ami a legtöbbeteket érdekelhet: Dávid és Áron is a kollégiumban laknak, igaz, nem közös szobában. Együtt vannak, de nem egyszerű az életük, hiszen a tragédiát Dávid nagyon nehezen dolgozza fel, és Áronnak is sok mindent el kell fogadnia.

fogadj-el-aron-david

A sztori másik három főhőse Áron legjobb barátja, a kissé szabadszájú Máté, aki a csípős nyelvével a múlt sebeit takargatja. Az ő exe Xiara, a kínai lány, akit egy kínai hagyomány miatt nem a szülei neveltek, és emiatt (is) kissé nehéz az élete, de örök optimista a csaj. (Igen, Kínában a szülők néha “lepasszolják” a kisgyerekek nevelését, hogy a munkára koncentrálhassanak).

Az ötödik főhős pedig Hanna, az új lány, aki a fővárosból költözik a koleszba, és a 4 barát befogadja maga közé, és végül a csapat legértékesebb tagja lesz, amikor segítségre szorulnak.

Mindegyik karakter saját E/3-as nézőpontban mesél, így mindenkinek az érzelmi világába betekinthettek, amit én olvasóként kifejezetten szeretek, szerzőként viszont meglepően nehéz összehozni, hogy jó legyen, aztán majd kiderült, hogy sikerrel jártam-e.

gif-siker

A Mikrofonpróbát már megírtam, jelenleg is dolgozom a javításán, hogy a lehető legjobb legyen a szöveg. Pár dramaturgiai bakit javítanom kell még, de már látom a fényt az alagút végén. És akkor a jolly joker kérdés: mikor jelenhet meg? Legkorábban jövőre, de ugye nem csak én döntök.

Ó, és némi infó: a regény a Fogadj el! lezárása után másfél évvel játszódik, annyi idő telt el a tragédia óta. Illetve, önállóan is olvasható lesz a kötet/sorozat, nem szükséges hozzá a Fogadj el! ismerete.

A szabad estéimen tehát a Mikrofonpróbán dolgozom, próbálom olyan minőségűre csinálni, hogy nektek is bejöjjön. És igen, emiatt nem írtam meg a tavasszal beígért Áron nézőpontú Fogadj el! fejezeteket, mert nem akartam a srác jelenében, és a múltjában egyszerre nyúlkálni, összezavart volna sajnos. De semmiképpen nem felejtettem el az ígéretem.

happening

És ami mindezekből következik: idén sajnos nem jelenik meg tőlem egy regény sem, de dolgozom rajta, hogy jövőre érkezhessen, addig is, lesznek majd meglepetés írások az oldalon.

Ennyi tehát a hír, remélem, hogy jó páran örültök a spin-offnak :) A szövegen pedig már dolgozom, azon vagyok, hogy a lehető legjobb legyen, időnként pedig majd megosztok belőle egy-egy részletet a Facebookon. Ha pedig új és fontos hírem lesz, szólok! Addig is drukkoljatok a javításhoz :)

Ha még nem olvastad a Fogadj el!-t, szerezd be most -16% kedvezménnyel :)

fogadj-el-konyv

1965 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Comments
  1. 3 év ago
    • 3 év ago
  2. 3 év ago
    • 3 év ago
  3. 3 év ago
    • 3 év ago
  4. 3 év ago

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.