Elstartolt a Mikrofonpróba borítótervező pályázat!

Ősszel megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában a harmadik regényem, a Mikrofonpróba, így itt az idő, hogy útjára indítsam a borítótervező pályázatot.

A Mikrofonpróba egy Young Adult regény, a kiadó Vörös Pöttyös kategóriájában kap majd helyet. A könyvnek öt főszereplője van: Hanna átlagos külsejű, barna hajú lány, Máté nagyon magas és vékony, szürke-halványkék szemű helyes srác. Xiara kínai származású, alacsony, fekete hajú, barna szemű. Dávid angyali arcú és szőke hajú srác, míg a párja Áron magas, izmos, igézően zöld szemű. Abszolút nem gond, ha nem kerül fel mindenki a borítóra. De természetesen az sem baj, ha nem szerepelnek emberek a borítón.

A regény központi elemei az éneklés, tánc, zene, zongora, barátság, olvasás illetve jöhetnek a kütyük is, mint a mobil, laptop, vagy ami eszetekbe jut. Kérlek, minden esetben jogtiszta képet használjatok. Ilyet a dreamstime-on találtok vagy más stock fotó oldalakon, illetve a saját készítésű képek is jogtiszták :)

Hasznos linkek és információk

Amit nagyon fontosnak érzek elmondani: minden regény esetében kiemelten fontosnak tartom a cím tipográfiáját. Legyen feltűnő, eredeti a cím kiírása, nézzen ki iszonyú menőn. Erre nagyon fogok figyelni a győztes kiválasztásánál.

A terveket a Facebook oldalamon várom szeretettel üzenetben. Mivel pontosan tudom, hogy milyen sokáig tart egy regény borítójának a megtervezése, ezért minden pályázótól 7 tervet fogadok el, és így lesz időtök másnak is tervezni :) Ha csak apróbb módosítás van, például betűszín csere, amiatt nem érdemes külön küldeni tervet.

A borítótervező pályázat határideje 2017. augusztus 20. vasárnap 2017. augusztus 10. csütörtök Az eredményhirdetés augusztus 21.-én augusztus 11.-én, pénteken esedékes. Az általam kiválasztott győztes kap egy példányt a regényből, de a végső döntés Katona Ildikóé, ő dönti el végül, hogy a terv rákerülhet-e a regényre.

Hálásan köszönöm mindenkinek a terveket, szeretettel őket! :)

3339 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.