“Jól érzem, hogy az író nagy Caramel rajongó?” — kérdi Mrs_Curran_Lennart

“Jól érzem, hogy az író nagy Caramel rajongó? :D” – kérdi Mrs_Curran_Lennart az értékelése végén. (A kedves szavakat nagyon köszönöm ám!)

Bizony, eltalálta :) Nagyon szeretem Caramel dalait. De ennél picit talán többről van szó.

Sosem felejtem el milyen érzés volt meglátni őt anno a Megasztár válogatón. Saját dallal jött, kedves, szimpatikus, de szegény roma srác benyomását keltette. Úgy állították be a jelenlétét, hogy azt sejtették, nem fog sokáig eljutni.

Aztán bumm! Elkezdett énekelni, én pedig teljesen elaláltam. A hangjától, az előadásmódtól, és persze a daltól is. Mellesleg, a Szállok a dallal volt az, amit előadott. Amiből később sláger lett.

Bár már az első Megasztárban is ott volt Oláh Ibolya és Gáspár Laci, de nekem mégis Caramel adott erőt, de igazán. Hála neki elhittem, hogy egy roma srác kellő alázattal, kitartással és tehetséggel eljuthat a csúcsra. Akár a legszegényebb is. Akár én is. És ez sokat jelentett.

Valamilyen szinten Caramel a mai napig példakép számomra, és a dalai is nagyon közel állnak a szívemhez. De aki olvasta a Mikrofonpróbát, azt hiszem, ezen nem lepődik meg :)

707 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.