A szíveddel láss! – Új ajándék novella az oldalon

Jó pár interjúban elmondtam már, hogy a disztópia a kedvenc műfajom, ezeket a könyveket szeretem a legjobban olvasni. Idén gondoltam egy merészet, és kipróbáltam magam a műfajban egy novella erejéig.

Az ötlet apropóját az adta, hogy a legjobb barátom, Petra babája, a kis Laura nemrég született meg, és ő mesélt a szoptatás szépségeiről, kínjairól, és arról is, hogy sokan megveszik az anyatejet, mert a tápszer nem a legjobb egy kisbaba fejlődése céljából. A gondolatok beindultak, és így született meg A szíveddel láss!

A történet jó pár évtizeddel napjaink után játszódik, nemrég űztük ki másodjára is az oroszokat az országból, de a szabadságharc sok áldozattal járt. A megváltozott Magyarországon próbál túlélni a főhősünk is, aki segíteni szeretni az anyján, és szó szerint túlélni. Emellett a novella tartalmaz egy romantikus szálat is, a srác ugyanis szerelmes Amaritába, a titokzatos arab lányba, aki a gyakorlópartnere az iskolai kötelező arab nyelvórákon.

Merész ugrás volt nekem ez a disztópia, hiszen nem a meglévő világunkban dolgoztam, hanem kvázi újat kellett építeni. Sosem csináltam még ilyet, jó buli volt, de úgy érzem, a regényekben megmaradok az eddigi vonalnál :) (És ezzel együtt minden tiszteletem azoké, akik teljes regényt, netán trilógiát tudnak írni a műfajban!)

Ezzel együtt is bízom benne, hogy a novella elnyeri majd a tetszésetek. A visszajelzéseket szívesen fogadom! Jó olvasást a novellához, és áldott, boldog karácsonyt kívánok!

* Klikk ide, és olvasd el A szíveddel láss! novellát :) *

1013 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.