Élni akarok! borítótervező pályázat

Nagy örömömre még idén megjelenik az Élni akarok! című stand alone regényem, ami nagyon közel áll a szívemhez. Mivel mindhárom megjelent regényem egy-egy pályázat győztes tervét viseli, ezért reményekkel telve indítom útjára az Élni akarok! borítótervező pályázatot.

Az Élni akarok! egy Young Adult regény, Vörös Pöttyös lesz. A főszereplő, Lilla egy oszteószarkómás lány, hosszú, barna hajjal. Csinos lány, nagyon természetes beütéssel. Lilla amikor hazatér a kórházból, megismeri a helyes szomszéd srácot. Noel magas, sovány, fekete hajú, sötét szemű fiú, aki inkább cuki, mint szexi. A fülszöveg-tervezet ide kattintva elolvasható.

A regény központi elemei az orgona, gyógyszer, fotózás (fényképezőgép), napló, toll, fényképek egy madzagon kiakasztva. (Így gyűjti Lilla az emlékeket). Télen játszódik a sztori, ez nagyon fontos. A történet nagy része egy napló, ami a sztori leírása szerint így néz ki:

“A sárga borítékból egy lila orgonákkal díszített, hófehér borítójú naplót emeltem ki. A felső részén egy vonal volt, ahová a tulajdonosa ráírhatta a nevét, a könyvecskét pedig vörös gumi zárta le.”

A borító kapcsán bármilyen ötletre nyitott vagyok, lehet emberes, tárgyas, amit jónak éreztek. Mindössze egy kikötésem van: ne legyen fekete a borító alapja. Mert a könyvben ugyan vannak szomorúbb részek, de alapvetően az életigenlésről szól, és nem szeretném, ha egy fekete borító netán elrisztana valakit.

A borítón jogtiszta képeket lehet használni stock fotó oldalakról (mint a dreamstime), de saját fotót is készíthettek. A Vörös Pöttyös logót ide kattintva menthetitek le, a szerzői nevemnél a betűtípus neve BankGothic Md BT, itt letölthető.

A terveket a Facebook oldalamon várom szeretettel üzenetben. Mivel pontosan tudom, hogy milyen sokáig tart egy regény borítójának a megtervezése, ezért minden pályázótól 7 tervet fogadok el, és így lesz időtök másnak is tervezni :) Ha csak apróbb módosítás van, például betűszín csere, amiatt nem érdemes külön küldeni tervet.

A megérkezett tervek egy külön albumban lesznek majd a szerzői Facebook oldalamon. A borítótervező pályázatra a terveket 2018. június 28. éjfélig várom, így pont két hét lesz a tervezésre. Az eredményhirdetés 2018. június 29-én, pénteken esedékes.

Az általam kiválasztott győztes kap egy példányt a regényből, de a végső döntés Katona Ildikóé, ő dönti el végül, hogy a terv rákerülhet-e a könyvre

Előre is köszönöm mindenkinek a terveket, szeretettel várom őket! 

3127 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.