Pokolba a jópasikkal! borítótervező pályázat

Idén egy új LMBT New Adult regény érkezik tőlem a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, így nagy örömmel indítom el a borítótervező pályázatot, hogy a legújabb történetem is rátaláljon a megfelelő külsőre :)

A Pokolba a jópasikkal! egy Rubin Pöttyös történet, két főszereplővel. Hunor 18 éves roma származású, sötétebb bőrrel, zöld szemmel. Kissé sovány, a regény nagy részében egyszerű, nagyon rövid haja van. A 22 éves Gergő atlétikusabb testalkatú, izmos, magas. A haja szőkésbarna, és az övé sem hosszú. A szeme sötét, a bőre fehér.

A borító kapcsán nyitott vagyok az ötletekre. Rajta lehet csak Gergő, csak Hunor, akár mindketten. A félmeztelen borítótervek sem zavarnak, sőt, a címhez/történethez nyilván passzol bármilyen jópasis tematika. De ha mást éreztek nyerőnek, részemről az is rendben van :)

A borítón jogtiszta képeket lehet használni stock fotó oldalakról (mint a dreamstime és az 123f), de saját fotót is készíthettek. A Rubin Pöttyös logót ide kattintva menthetitek le, a szerzői nevemnél a betűtípus neve BankGothic Md BT, itt letölthető.

A terveket a Facebook oldalamon várom szeretettel üzenetben. Mivel pontosan tudom, hogy milyen sokáig tart egy regény borítójának a megtervezése, ezért minden pályázótól 7 tervet fogadok el, és így lesz időtök másnak is tervezni :) Ha csak apróbb módosítás van, például betűszín csere, amiatt nem érdemes külön küldeni tervet.

A megérkezett tervek egy külön albumban lesznek majd a szerzői Facebook oldalamon. A borítótervező pályázatra a terveket 2019. június 16. éjfélig várom, így pont két hét lesz a tervezésre. Az eredményhirdetés 2019. június 17-én, hétfőn esedékes.

Az általam kiválasztott győztes kap egy példányt a regényből, de a végső döntés Katona Ildikóé, ő dönti el végül, hogy a terv rákerülhet-e a könyvre

Előre is köszönöm mindenkinek a terveket, szeretettel várom őket!

1629 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.