Pokolba a jópasikkal! borítótervező pályázat – Eredményhirdetés!

Egy borítótervező pályázat mindig nagyon izgalmas, hiszen mégiscsak a borító az első, ami alapján az ember először képet alkot az adott könyvről, így nagyon kíváncsian vártam, hogy milyen külsőt képzeltek el a történethez.

Összesen 88 terv érkezett, ami szuper szám, köszönöm mindenkinek a nevezést. Végül 8 kedvenc tervet tudtam kiválasztani, ezeket látnám szívesen a könyvön. Nem volt egyszerű kiválasztani őket, az fix! :)

8. – Bagoly Kitti

Itt leginkább a fiú fogott meg a borítón. Nagyon titokzatos, az arca is olyan elmélyült, szomorú. Némi átalakítás azért kéne, leginkább font betűtípusa és a lenti tűz kapcsán, de maga a kép szuper találat.

7. – Plaszkony Rita

A kép minden bizonnyal Gergőt ábrázolja, aki azért ennyire nem izmos, mint a srác a fotón, de kétségkívül figyelemfelkeltő. Csak a betűtípus nem nyerte sjanos el a tetszésem.

6. – Haga Mária Maya

Nagyon helyes a képen lévő srác, tetszik ez a kissé védekező póz és a szexi nézés kombinációja, és a cím betűtípusa is klassz. Plusz ügyesen megidézi az Off-Campus borítókat is, ami nekem itt valahogy pozitív :)

5. – Horesta Szilvia

Külön örültem minden Hunoros tervnek, hiszen mégicsak ő a főszereplő :) Ez a kép nagyon klassz találat, és az ötlet is tetszik, hogy ilyen nagy legyen a cím. Csak a betűtípust cseréltem volna le, vagy lehetett volna végig nagybetűs. Az ötlet mindenesetre nyerő nálam.

4. – Sümeghy Csillag

Nagyon klassz az ötlet, hogy a falra legyen írva a cím, bár picit hitelesebbé lehetett volna tenni, de maga az ötlet kiváló. A srác is nagyon tetszik, ráadásul a rózsaszín atléta előkerül a könyvben is. Az egyetlen problémám, hogy Gergő (és Hunor) sem így néznek ki, mint a fiú a képen :(

3. – Kamocsár Dorottya

Nagyon egyben van ez a borító! A srác simán Gergő, a háttérben a város klassz, és a betűtípus is tetszik. Legjobban mégis az az apróság jön be, ahogy a napsütés bevilágítja a borító bal felső sarkát.

2. – Szabó Enikő

Egyszerre szexi és titokzatos ez a kép, hiszen nem látjuk a srác arcát, de ahogy leveszi a pólóját, az csillagos ötös. Az alapkép tehát tetszik, csak a betűtípus valahogy nem elég figyelemfelkeltő így a borítón. Mindenesetre ezt így el tudnám képzelni a könyvön is.

1. – Szabó Enikő

Sokat agyaltam, hogy ő, vagy a pólóját levevő srác nyerjen, de végül az ablakban ülő fiú lett a befutó. Egyrészt maga a kép nagyon tetszik, a srác egy az egyben Gergő, arcra, testalkatra, mindenhogy. A póz is nagyon nyerő, látom is magam előtt, ahogy így bámulja Hunort :) A cím pedig itt szerintem jól mutat, így nagyon boldog lennék, ha ez lehetne a végleges borító. Remélem ti is elégedettek lennétek vele :)

Ne felejtsétek, a döntést végül Katona Ildikó, a Könyvmolyképző Kiadó vezetője hozza majd meg. Amint tudok valamit, referálok majd felétek.

1001 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.