Egy antológiában olvashatjátok el Áron és Dávid első csókjának a történetét!

Ma kaptam meg a szuper hírt: bekerültem egy újabb Könyvmolyképzős antológiába, ami idén, vagy jövőre érkezik. A címe és a koncepciója még nem publikus, így bővebbet nem árulhatok el róla.

Azt viszont elmondhatom, hogy a kiadó által kiválasztott novellám, a Megváltoztattál a Fogadj el! idejébe repít el titeket, pontosabban Áron és Dávid első csókját olvashatjátok el, de ezúttal Áron szemszögéből. (A könyvben Dávid szemszögéből volt a fejezet). Persze nem csak egy sima tükörjelenetet találtok, hanem elég komolyan megjelenik a novellában az, hogy mennyire nehéz volt Áronnak felvállalnia a vonzalmát.

Nagyon kemény volt megírni ezt a novellát, mert Áron sorsát a Kapcsolatpróbában lezártam, ott eljutott a személyiségfejlődésének egy végső szakaszába, most viszont vissza kellett térnem a kezdetekhez, és megmutatni honnan is indult el Áron fejlődésének az útja. Úgyhogy kemény meló volt, de remélem a végeredmény nektek is tetszeni fog.

Ami az idei évet illeti, megjelenésekben ez sem lesz szűkös. Ősszel jön ugyanis az új Rubin Pöttyös regényem, a Pokolba a jópasikkal!, emellett pedig a Vágyom rád! antológiában is elolvashattok tőlem egy novellát. Ezen felül most két novellán dolgozom még, ezek közül az egyik kvázi a Túl szép folytatása, Viki és Botond főszereplésével, hamarosan pedig elkezdem írni az új regényem. Izgalmas hónapok következnek :)

281 <- Az összes oldalletöltés 4 <- A mai adatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.