Fogadj el! borítótervező pályázat!

A raktárakból szinte már kifogyott a a Fogadj el! második kiadása is, ezért a Könyvmolyképző Kiadó úgy döntött, hogy harmadjára is nyomdába szeretné adni a regényt, aminek hihetetlenül örülök! :)

A könyv viszont most már Vörös Pöttyös lesz, hiszen Young Adult történetként a VP-k között van a legjobb helyen. Éppen ezért bár a cím marad, de új borítóval, és némi extra tartalommal is készülünk :) Így elstartol a Fogadj el! borítótervező pályázata.

A regény fülszövegét ide kattintva olvashatjátok el, sőt, itt az első oldalakat is megnézhetitek. A sztoriról azért röviden: két főszereplője van, Petra és Dávid, akik súlyos titkokat rejtegetnek, emiatt a gimnázium megkezdése sem a legegyszerűbb számukra…

Ha szeretnétek olyan borítót küldeni, amin ember alakok vannak, akkor egy kis leírás: Petra és Dávid is szőke hajú, kék szeműek és 15 évesek, tehát fiatalos modellek kerestetnek :)

Szimbólumos borítóknak is nagyon örülök. Bár a könyv az iskolai lövöldözés témáját is lefedi, pisztolyt kérlek ne nagyon tegyetek a tervekre. Ami így hirtelen eszembe jut, az iskolával, bullyinggal kapcsolatos szimbólumok, Dávid nagy könyvmoly, így az olvasás is gyakran szóba kerül. De bármilyen ötletre, gondolatra nyitott vagyok! Különösen izgalmas lesz most úgy ez a borítótervező pályázat, hogy a könyvet akár már olvashattátok is :)

A borítón jogtiszta képeket lehet használni stock fotó oldalakról (dreamstime vagy 123f), de saját fotót is készíthettek. A Vörös Pöttyös logót ide kattintva menthetitek le, a szerzői nevemnél a betűtípus neve BankGothic Md BT, itt letölthető.

A terveket a Facebook oldalamon várom szeretettel üzenetben. Mivel pontosan tudom, hogy milyen sokáig tart egy regény borítójának a megtervezése, ezért minden pályázótól 7 tervet fogadok el, és így lesz időtök másnak is tervezni :) Ha csak apróbb módosítás van, például betűszín csere, amiatt nem érdemes külön küldeni tervet.

A megérkezett tervek egy külön albumban lesznek majd a szerzői Facebook oldalamon. A borítótervező pályázatra a terveket 2019. szeptember 21. szombat éjfélig várom. Az eredményhirdetés 2019. szeptember 22. vasárnap esedékes.

Az általam kiválasztott győztes kap egy példányt a regényből, de a végső döntés Katona Ildikóé, ő dönti el végül, hogy a terv rákerülhet-e a könyvre.

Kíváncsian várom a terveket, köszönök minden nevezést! :)

585 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.